Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Mukavaa vuotta 2015 iloiset ja rautaiset vallonijäsenet!

Julkaistu 17.02.2015

Meillä on edessämme 20-vuotisjuhlavuosi. Toivon mukaan mahdollisimman moni jäsen pääsee tänä vuonna yhteisiin tapahtumiin tai osoittaa muutoin aktiivisuutta. Tänä vuonna juhlimme Suomen Vallonit ry:n 20-vuotista taivalta. Onnea kaikille jäsenillemme ja vallonijälkeläisille Suomessa!

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte toimintaamme vuonna 2014. Erityiskiitos yhdistyksen aktiivijäsenille ja hallituksen jäsenille! Meillä oli huikea näyttely ja monia ilahduttavia tapaamisia. Sen lisäksi voin Iloisena kertoa, että meille on tullut viime vuoden aikana mukavasti uusia jäseniä, nimittäin 25. Tervetuloa mukaan vanhat konkarit ja uudet aktiivit.

Muistuttelemme, että mikäli tunnet mielenkiintoa ja innostusta nettisivujen päivittämiseen, niin ota yhteyttä pikapuoliin. Tarvitsemme myös innokkaita ideoijia, sukututkijoita, matkojen järjestelijöitä sekä valokuvaajia.

Olemme koonneet tähän ohjelmaan tärppejä vuoden 2015 valloniohjelmasta. Toivon mukaan ohjelma elää ja laajenee ja saamme jälleen aikaan monia yhteisiä tapahtumisia ja tapaamisia myös juhlavuoden 2015 kunniaksi. Laita jo kalenteriisi!

  • perjantaina 13.3.2015 Suomen sukututkijoiden juhlaseminaari Salossa, Teatteri-Sali, Teemana perjantaina: Varsinais-Suomen ruukit suku- ja henkilöhistorian valossa. Järjestämme vallonitapaamisen ruokailun yhteyteen. Tervetuloa osallistumaan! Tarkempi ohjelma seuraa.
  • Vuosikokous 9.5.2015, Helsinki
  • Mahdollinen kesäretki touko-kesäkuussa                         
  • Vallonipyhä Orisbergin ruukilla 8.–9.8.2015 Isonkyrön keskiaikaset markkinat
  • Syyskuu 19.–20.2015 Yhteinen tapaaminen ruotsin yhdistyksen kanssa Etelä-Suomessa
  • Lokakuun alussa Vantaan sukututkimusseuran kanssa
  • Perinteinen joululounas 28.11.2015

Kiinnostaako sinua yhteistyö sukututkimuksen parissa? Sykkiikö sydämesi ruotsinkielelle ja yhteistyölle Ruotsin yhdistyksen kanssa? Haluatko olla järjestämässä mukavia tapahtumia? Jos vastaat kyllä, tule mukaan hallitukseen ja yhdistyksen toimintaan.

Lisää tietoa facebook-sivuillamme, https://www.facebook.com/groups/283841748354020/ ja netissä.

Tavataan tapahtumissa, jutellaan facebookissa ja juhlitaan isosti 20-vuotista toimintaamme!

 

Helena Miettinen

puheenjohtaja, Suomen vallonit